Intrebari Frecvente

 • Pot plasa o comanda fara sa creez un cont?

  Poți plasa o comandă pe site-ul www.babyshor.ro fara a fi conditionat de crearea unui cont de client,  finalizarea comenzii efectuandu-se la momentul platii prin una dintre cele doua modalitati indicate mai jos. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea comenzii (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).

 • In cat timp mi se livreaza produsul?

  Termenul normal de livrare nu va depasi 3 zile lucrătoare, cu exceptia unor situatii deosebite precum: conditii meteo nefavorabile, perioade aglomerate cum sunt cele de sarbatori sau Black Friday. Costul transportului este de 19 RON, indiferent de localitate sau de greutatea coletului. Oferim transport gratuit doar pentru comenzile in valoare de minimum 300 RON.

 • In cat timp pot returna un produs?

  Ne dorim ca procesul de retur sa fie cat mai simplu pentru tine. Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat. Cumparatorul se obliga sa notifice Babyshor Trading  in scris, prin email la adresa [email protected] asupra intentiei de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 

 • Care sunt informatiile necesare pentru cererea de retur?

  Babyshor Trading are obligatia sa returneze contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat. Astfel asteptam pe email-ul [email protected] urmatoarele informatii necesare pentru returul solicitat:

  • Nume si Prenume;
  • Adresa postala;
  • Date de Contact: Adresa de email; Numarul de telefon;
  • Numarul comenzii;
  • Datele contului bancar in format IBAN
  • Motivul returului (optional; informatia va fi folosita doar in scopul imbunatatirii serviciilor).
 • Returul este gratuit?

  Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi suportate de catre cumparator. Te rugam sa ne transmiti produsul returnat in atentia BABYSHOR TRADING SRL, la urmatoarea adresa: Strada Coralului nr. 3, bloc 2, et. 4, ap 47, Bragadiru Ilfov, 077025.

  Suma aferenta returului iti va fi rambursata doar prin virament bancar, iar rambursarile vor reprezenta pretul platit de tine, excluzand costurile de transport.

Informatiile dorite nu se regasesc mai sus?

Te rugam sa ne contactezi si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Transport Gratuit

Oferim transport gratuit pentru comenzile in valoare de minimum 300 RON.

Suport specializat

Iti oferim suport telefonic si sprijin in alegerea produselor potrivite.

Retur fără griji

Returnează produsele în 14 zile, indiferent de motiv.

Produse de calitate

Produse sigure pentru copii, prietenoase cu mediul, fabricate din materiale de buna calitate.