Politica de retur

Ne dorim ca procesul de retur sa fie cat mai simplu pentru tine. Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat. Cumparatorul se obliga sa notifice Babyshor Trading  in scris, prin email la adresa contact@babyshor.ro asupra intentiei de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Babyshor Trading poate refuza returul produsului. Babyshor Trading are obligatia sa returneze contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat. Astfel asteptam pe email-ul contact@babyshor.ro urmatoarele informatii necesare pentru returul solicitat:

  • Nume si Prenume;
  • Adresa postala;
  • Date de Contact: Adresa de email; Numarul de telefon;
  • Numarul comenzii;
  • Datele contului bancar in format IBAN
  • Motivul returului (optional; informatia va fi folosita doar in scopul imbunatatirii serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi suportate de catre cumparator. Te rugam sa ne transmiti produsul returnat in atentia BABYSHOR TRADING SRL, la urmatoarea adresa: Strada Coralului nr. 3, bloc 2, et. 4, ap 47, Bragadiru Ilfov, 077025.

Suma aferenta returului iti va fi rambursata doar prin virament bancar, iar rambursarile vor reprezenta pretul platit de tine, excluzand costurile de transport. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost expediat de Babyshor Trading, sa fie ambalat in ambalajul original, etichetele de identificare sa fie atasate de produs si sa fie insotit de documentele originale. Babyshor Trading nu isi asuma raspunderea pentru daunele aparute in timpul transportului si nici pentru produsul pierdut.

La returul produsului vom realiza o verificare a starii acestuia si vom decide asupra restituirii contravalorii produsului. In conformitate cu legea in vigoare, Babyshor Trading isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor, precum cele:          

  • susceptibile a se deteriora;
  • sigilate si care au fost desigilate de cumparator;
  • care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si/sau din motive de  igiena.

In cazul in care la livrare vei constata ca produsul este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, te rugam sa ne contactezi. Astfel, poti cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Babyshor Trading, fara alte despagubiri. In acest scop, este necesar sa ne transmit un email, pe adresa contact@babyshor.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.